Kuće u nizu sa sopstvenim dvorištem od 90 m² , i PDV-om

128.240 €
1.583 € / m2
Stan
Stan
Stan
Stan
Stan
Stan
Stan
Stan
Stan
Stan
Stan
Stan
Stan

Video

Opis oglasa

PREDUGOVARANJE

Na 6 km udaljenosti od centra, sa prednošću dobre saobraćajne povezanosti ka više delova grada nalazi se projekat spojenih kuća, zasebnih stambenih četvorosobnih jedinica od 81 m², sa sopstvenim, ograđenim dvorištem površine od oko 90 m² i parking mestom koji su uključeni u cenu.

MATERIJALI I OPREMA

- Pri projektovanju posebna pažnja je posvećena kvalitetu izgradnje i odabiru materijala i opreme.

- Objekat se zida termo blokom, pregradni zidovi unutar svakog pojedinačnog stana su od opeke.

- Demit fasada, stiropor debljine d=10 cm u kombinaciji boja visokog kvaliteta, pruža visok nivo energetske efikasnosti objekta koji u znatnoj meri štede energiju za grejanje i hlađenje stanova.

- Spoljna stolarija je PVC sa petokomornim profilima renomiranih proizvođača koja obezbeđuje odličnu termo-zvučnu izolovanost objekta. Svi prozori i balkonska vrata poseduju ugrađene roletne, a prozori komarnike.

- Ulazna vrata su PVC, sigurnosna i modernog izgleda. Unutrašnja vrata su od farbanog medijapana.

- Grejanje je na gas, podno, sa centralnim sistemom grejanja, kotlom za svaki stan posebno. Gasni kotlovi pored grejanja obezbeđuju i sanitarnu vodu.

- Višeslojni hrastov parket pružiće Vašem novom domu posebnu toplinu.

- Uvozne pločice su visokog kvaliteta i modernog izgleda, renomiranog poizvođača.

- U svakom stanu su predviđena dva kupatila u sklopu kojih se nalazi “walk in shower” sa podnim grejanjem i staklenom pregradom izrađenom prema meri, “Geberit” ugradni sistem.

- Međuspratna tavanica, kao i ploča iznad sprata su rađene po sistemu „Fert“ ploče.

- Jednovodni krov, skriven atikom sa tri strane. Drvena krovna konstrukcija, termička izolacija od mineralne vune preko krovne ploče.

- Stanovi su nezavisni po pitanju komunalne infrastrukture.

- Cena stana u periodu predugovaranja je 128.240 € sa uračunatom agencijskom provizijom i svim pravnim poslovima vezanim za kupoprodaju stana.

- Za kupce prve nekretnine moguć je povrat PDV koji bi u ovom slučaju iznosio oko 11.000 € na celokupnu kvadraturu stana.

- Takođe je i moguća kupovina putem stambenog kredita. Mi vam možemo pomoći pri odabiru najpovoljnijeg kredita i njegovoj brzoj realizaciji.

Za više informacija pozovite.

Karakteristike

  • Može na kredit
  • U izgradnji